15/11/2017

Published - 5 Months

It is a special honor for DEOS compant to interview the internationally renowned journalist of the  New York Times Food & Wine magazine about the idea of regenerating the wine that our ancient ancestors drank 2,500 years ago following the father's prescriptions of Theophrastus. Thank you very much for her good words in relation to the quality result we have achieved as a rich, special and distinctive flavor that has not been encountered in any other wine until today.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΔΕΟΣ η συνέντευξη που μας ζήτησε να παραχωρήσουμε η διεθνούς φήμης δημοσιογράφος του ένθετου περιοδικού Food & Wine της New York Times για την ιδέα να αναγεννήσουμε το κρασί που έπιναν οι αρχαίοι μας πρόγονοι πριν 2.500 χρόνια ακολουθώντας τις συνταγές του πατέρα της Γεωπονίας Θεόφραστου. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά της λόγια σε σχέση με το ποιοτικό αποτέλεσμα που έχουμε πετύχει σαν μια πλούσια, ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση που δεν έχει συναντήσει σε κανένα άλλο κρασί μέχρι σήμερα.


Image Gallery


  • Contact Periklis via Social

  •      

Search

Result(s): 0